Cele mai bune alimente detoxifiante!

Detoxifierea organismului este un proces la care cu totii ar trebui sa ne gandim, macar o data pe an. Nutritionistii recomanda o cura de detoxifiere o data la fiecare 6 luni, pentru a scapa de toxinele din organism si pentru ca ficatul nostru sa functioneze la parametrii optimi. Noi iti spunem care sunt cele mai bune alimente detoxifiante!

Ceai verde

Ceaiul verde este un ajutor de nadejde atunci cand ne dorim sa ne detoxifiem organismul. Acest ceai lupta cu stresul, elimina toxinele din organism si ajuta impotriva depresiei.

Vitamina C

Citricele, in special lamaile si grepfruitul, sunt excelente in detoxifierea organismului. Acestea abunda in vitamina C, care ajuta la drenajul ficatului si la eliminarea toxinelor din organism.

Ridiche neagra

Ridichea neagra ajuta vezica biliara si stimuleaza contractia abdomenului, fiind un excelent stimulator pentru golirea stomacului.

Ceapa

Ceapa are ca beneficiu reducerea efectului cancerigen al unor molecule din carne. Astfel, acest aliment de care ne ferim deoarece nu are un gust foarte bun, are un rol mare in detoxifierea organismului. Adauga in salata si o ceapa rosie sau alba, de care preferi.