Termeni si conditii

Utilizarea acestui site web este furnizata sub rezerva urmatoarelor termeni si conditii. Va rugam sa cititi cu atentie acest Acord de utilizare.

Cand vizitati Jeanette.ro, sunteti de acord sa fiti legat de urmatorii termeni, care vor intra in vigoare imediat dupa prima utilizare a site-ului. Daca nu sunteti de acord cu regulile continute in acest Acord, va rugam sa nu utilizati Serviciul.

Jeanette poate modifica prezentul Acord din cand in cand si o astfel de modificare va intra in vigoare la postarea online. Va rugam sa revedeti regulat acest Acord pentru a va asigura ca sunteti la curent cu orice modificare. Pentru a continua sa utilizati Jeanette.ro dupa ce modificarile sunt publicate, inseamna ca sunteti de acord sa fiti obligat legal de acesti termeni actualizati si / sau modificati.

Toate materialele de pe site sunt proprietatea Jeanette.ro , daca nu se specifica altfel.

Cu exceptia cazului in care continutul poarta pictograma „partajare”, nu puteti copia, reproduce, descarca, posta, pune la dispozitia publicului sau nu utilizati altfel continutul Jeanette.ro in niciun fel, cu exceptia propriei dvs. utilizari necomerciale.

De asemenea, sunteti de acord, la intrarea pe acest site, sa nu adaptati, sa modificati sau sa creati o lucrare derivata din continutul site-ului, cu exceptia propriei dvs. utilizari personale, necomerciale.

Sunteti de acord sa utilizati Jeanette.ro numai in scopuri legale si intr-un mod care nu incalca drepturile, restrictioneaza sau inhiba utilizarea de catre altcineva a Jeanette.ro. Comportamentul interzis include hartuirea sau provocarea de suferinta sau neplaceri oricarei persoane, transmiterea de continut obscen sau jignitor sau perturbarea fluxului normal de dialog in cadrul Jeanette.ro.

Continutul de pe site-ul nostru este furnizat doar pentru informatii generale. Nu este menit sa insemne sfaturi pe care ar trebui sa va bazati. Trebuie sa obtineti sfaturi de specialitate inainte de a lua sau de a va abtine de la orice actiune pe baza informatiilor furnizate pe site-ul nostru.

Desi depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, nu facem nicio declaratie, garantie sau garantie, indiferent daca este expresa sau implicita, ca continutul de pe site-ul nostru este corect, complet sau actualizat.

Daca sunteti un utilizator consumator, va rugam sa retineti ca oferim site-ul nostru numai pentru uz casnic si privat. Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul nostru in scopuri comerciale sau comerciale si nu avem nicio raspundere fata de dvs. pentru orice pierdere de profit, pierderea afacerii, intreruperea afacerii sau pierderea oportunitatii de afaceri.

Nu vom fi raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare cauzata de un virus, un atac distribuit de refuz de serviciu sau alt material daunator din punct de vedere tehnologic care ar putea infecta echipamentele computerizate, programele de computer, datele sau alte materiale proprietare datorate utilizarii site-ului nostru sau la descarcarea oricarui continut de pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul site-urilor web conectate pe site-ul nostru. Astfel de linkuri nu ar trebui interpretate ca o sustinere de catre noi a acelor site-uri web conectate. Nu vom fi raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea rezulta din utilizarea de catre dvs. a acestora.

In cazul in care site-ul nostru contine link-uri catre alte site-uri si resurse furnizate de terti, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru informatiile dvs. Nu avem control asupra continutului acestor site-uri sau resurse.