Acasă Timp Liber Mesaje de incurajare pentru un prieten bolnav

Mesaje de incurajare pentru un prieten bolnav

Daca mesaje de incurajare pentru un prieten bolnav sunt ceea ce cauti, esti in locul potrivit. Prieteniile sunt persoane foarte importante in viata oamenilor.

Suntem constienti de ce se intampla cu prietenii nostri, daca sunt fericiti sau nu si in momentele dificile cand vezi cine sunt prietenii adevarati.

Daca ai o prietena care trece printr-o perioada dificila de boala, ar fi bine sa o vizitezi si daca nu ai putea sa o vizitezi, ar fi bine sa-i dedici un mesaj prin care sa-i transmita urarile tale de bine. , pentru ca atunci cand este boala, ne face proasta dispozitie si ne opreste in viata noastra.

In acest articol iti vom arata o serie de mesaje crestine pe care le poti folosi pentru a le trimite prietenului tau care are o sanatate precara.

Vei vedea ca o vei incuraja si o vei ajuta sa-si revina in curand.

Cele mai bune mesaje de incurajare si sprijin pentru prietenul meu bolnav

:: „Draga prieten, stiu ca treci prin momente grele, dar nu uita ca prietenii tai sunt aici pentru orice ai nevoie. Speram sa va recuperati curand, Dumnezeu sa va binecuvanteze.”

:: „Uneori Dumnezeu ne pune anumite obstacole in viata pentru a ne pune la incercare si boala prin care treci este doar o incercare.

Stiu ca vei iesi din asta si vei reveni repede pentru ca esti o fata foarte puternica. Te iubesc foarte mult.”

:: „Prietene, profita de acest timp pentru a te odihni si a reflecta. Nu uita ca Dumnezeu va fi mereu alaturi de tine, protejandu-te si ingrijindu-te. Sa te faci bine curand, te iubesc.”

:: „In aceste vremuri grele, ca atunci cand este boala, iti dai seama cine sunt prietenii tai adevarati.

Doamne, la fel ca mine, nu vom inceta niciodata sa fim alaturi de tine. Ma rog mereu pentru tine, draga prietene.”

:: „Aminteste-ti ca nu vei fi niciodata singur, prietene. Dumnezeu va fi mereu cu tine, precum si cu familia si prietenii tai. Stiti ca va iubim foarte mult si va dorim insanatosire rapida.”

Mesaje de incurajare pentru prietenul meu bolnav 

:: „Sper sa te faci bine curand, prietene. Vreau sa stii ca iti doresc tot ce este mai bun si ca Dumnezeu va avea mereu grija de tine.”

:: „In fiecare zi ma rog pentru tine ca sa-ti revii in curand. Stiu ca in curand vei fi la fel de noua pentru ca esti o fata foarte puternica si pozitiva. Noroc.”

:: „Din pacate, te-ai imbolnavit, dar nu-ti face griji pentru ca stiu ca in curand vei fi ca nou. Intotdeauna ii cer lui Dumnezeu sa vada pentru tine si sunt sigur ca El te va vindeca.”

:: „Nu-ti face griji, boala pe care o ai este doar un mic test de la Dumnezeu, vei vedea ca in curand vei fi la fel de nou. Noroc.”

:: „Nu uita ca Dumnezeu te vegheaza mereu din ceruri si te va vindeca in curand, tot ce trebuie sa ai este credinta. Te iubim, prietene. Fa-te bine cat mai curand.”

Mesaje de incurajare pentru prietenul meu bolnav 

:: „Ma gandesc mereu la tine, prietene. Il rog pe Dumnezeu sa va ajute sa va recuperati. Stiu ca in curand vei fi foarte bine si la fel de puternic precum ai fost intotdeauna.”

:: „Nu te simti trist, prietene, aminteste-ti ca Dumnezeu este mereu cu tine. Stiu ca in scurt timp va veti recupera complet si totul va fi ca inainte. A avea credinta in Dumnezeu.”

:: „Am aflat ca esti precara de sanatate si cu siguranta te simti trist. Singurul lucru pe care ti-l pot spune este ca te incredintezi lui Dumnezeu pentru ca El este singurul care te va vindeca. Ai credinta.”

:: „Nu-ti pierde rabdarea, vei vedea ca in curand vei fi ca nou si iti vei putea urma visele asa cum ai facut-o intotdeauna. Dumnezeu va fi mereu cu tine.”

:: „Nu te simti trist, prietene. Vei vedea ca in curand vei fi foarte sanatos, asta este temporar si Dumnezeu are mereu grija de tine.”

Mesaje de asistenta pentru un prieten bolnav 

:: „Cu credinta si mult pozitivism vei vedea ca aceasta boala va fi istorie. Nu uita ca Il ai mereu alaturi pe Dumnezeu, familia si prietenii tai.”

:: „Sper ca Dumnezeu sa-ti dea destula putere ca sa poti face fata acestei boli. Nu uita ca ai prietenii tai care iti vor fi mereu alaturi.”

:: „Esti o femeie puternica si hotarata si stiu ca aceasta boala nu te va putea opri. Dumnezeu este intotdeauna de partea ta si vei vedea ca, avand credinta in El, te vei vindeca in curand.”

:: „Nu-ti face griji, ceea ce ti se intampla este doar temporar. Sunt sigur ca vei fi la fel de bun in curand. Dumnezeu sa te binecuvanteze, draga prietene.”

:: „S-ar putea sa fii bolnav acum, dar stim ca in curand vei fi la fel de nou, cu aceeasi vitalitate ca intotdeauna. Stii ca Dumnezeu vegheaza mereu asupra ta.”

Mesaje de incurajare pentru un prieten trist

:: „Ma rog mereu sa te faci bine in curand. Stii ca esti o fata puternica si ca aceste obstacole nu te vor opri. Nu uita ca voi fi mereu acolo pentru tine.

:: „Boala asta care te copleseste va trece in curand. Cu credinta in Dumnezeu totul este posibil. Inveseleste-te, prietene.”

:: „Amintiti-va ca acesta este doar un mic test pe care Dumnezeu ne pune pe calea pentru a ne testa puterea. Dumnezeu te va proteja.”

:: „Tine cont intotdeauna ca Dumnezeu are grija de noi mai ales in cele mai grele momente, trebuie doar sa ai multa credinta in El si vei vedea ca in curand te vei recupera.”

:: „Stim ca va veti recupera in curand, pentru ca esti o persoana de credinta si Dumnezeu este mereu alaturi de tine, binecuvantandu-te in fiecare zi.”

:: „Ceea ce ni se intampla este voia lui Dumnezeu, numai El stie de ce se intampla acest tip de rau. Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere in El si sa te incredintezi in tine, vei vedea ca te vei recupera in curand.

Suntem siguri ca prin aceste mesaje frumoase vei reusi sa-ti incurajezi prietenul care are o sanatate precara. Este intotdeauna bine sa incurajezi oamenii bolnavi sa-i ajute sa se faca bine in curand.

Latest articles

Somnolenta: ce este, simptome si tratament

Hipersomnia este simptomul (plangerea subiectiva a pacientului) constand intr-o tendinta de a dormi in situatii anormale . Adica este excesiv de usor sa adormi in timpul zilei,...

Cum sa ingrijesti unghiile dupa manichiura cu gel

Unghiile cu gel sunt alternativa pentru acele femei care isi doresc ceva diferit sau pur si simplu vor sa aiba unghii mai lungi. Acest sistem este de...

Cele mai frumoase locuri pentru prima intalnire in Cluj

Intr-o lume moderna, tehnologica si aglomerata, intalnirile romantice au capatat o noua dimensiune. Daca si tu te afli in cautarea unei potentiale perechi sau...

Batoane proteice fara zahar – iata ce beneficii aduc acestea unei diete

Zaharul este inamicul principal al greutatii perfecte, acesta contribuind la luarea in greutate – lucru pe care oricine il stie. Astfel, atunci cand urmezi...