Acasă Vedete Bella Hadid recunoaste ca a apelat la operatiile estetice

Bella Hadid recunoaste ca a apelat la operatiile estetice

Majoritatea celebritatilor dinzilele noastre apeleaza la tot felul de operatii estetice in speranta ca vorincetini procesul de imbatranire si ca vor arata mai bine. Exact asta a facutsi faimoasa Bella Hadid, insa nu a recunoscut niciodata, pana de curand.

In prezent, Bella Hadidrecunoaste ca regreta ca a avut o interventie chirurgicala la nas atunci candavea numai 14 ani. Pentru ca in adolescenta era destul de complexata de nasul ei,Bella a considerat ca singura solutie pentru a avea mai multa incredere in eaeste sa isi opereze nasul, ceea ce a si facut. Insa, acum, dupa foarte multiani, a declarat de curand ca regreta decizia facuta.

De-a lungul anilor, super modelula declarat ca nu apeleaza la acidul cu hialuron pentru a avea buze pline sinici la alte interventii pentru a-si imbunatati aspectul fizic. Nimeni nu acrezut-o niciodata si nu a inteles de ce este asa un mare secret faptul caapelezi la o operatie estetica sau la mai multe. La urma urmei, fiecare esteliber sa faca tot ceea ce doreste, si nimeni nu are dreptul sa judece deciziileunei alte persoane.

Hadid a recunoscut de asemenea case lupta cu o stima de sine scazuta de foarte multi ani, chiar daca esteconsiderata una dintre cele mai frumoase femei. In plus, nici macar faptul ca alucrat atatia ani in industria modei nu a ajutat-o sa aiba mai multa increderein sine si sa se vada frumoasa asa cum o vad cei din jur.

„Am fost sora urata. Am fostbruneta. Nu eram la fel de cool ca Gigi, nu la fel de admirata si apreciata”,isi aminteste ea. „Asa mi-au spus oamenii despre mine. Si, din pacate,cand ti se spune un anumit lucru de mai multe ori, incepi sa crezi si tu caeste adevarat’’. Se pare ca perioada copilariei si a adolescentei a avut unimpact negativ asupra stimei de sine a Bellei, care nici in momentul de fata nuse considera o femeie frumoasa.

„Intotdeauna imi punintrebari cum de cu toata nesiguranta mea incredibila, anxietatea urata,depresia, si numeroasele probleme de imagine corporala, o persoana care uraste efectivsa fie atinsa, care are anxietate sociala intensa – a putut face o asemeneacariera in fashion?” ea a adaugat. „Se pare ca am devenit o actritabuna, am reusit sa afisez mereu o fata foarte zambitoare sau o fata foarteputernica. Am simtit mereu ca am avut ceva de dovedit. Oamenii pot spune cevadespre cum arat, despre cum vorbesc sau despre cum actionez. Dar, in sapte ani,nu am pierdut niciodata un loc de munca, am fost dintotdeauna o persoana foartemuncitoare’’.

„Imi amintesc foarte clar caam fost agresata din cauza caracteristicilor mele”, a spus Hadid, adaugandmai tarziu: „Oamenii cred ca am primit toate aceste interventiichirurgicale sau am facut asta pentru a reusi sa fac parte din aceasta lume amodei. Insa, nu am facut nimic, exceptie facand o operatie estetica la nivelulnasului, pe vremea cand avea doar 14 ani’’.

Latest articles

182 Mesaje De Florii

Pentru ca esti minunata, toate florile din lume ureaza la multi ani! unei alte flori.Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns sa...

Cele mai bune 10 palete de contouring pentru un machiaj perfect

Daca ne-am gandit ca, cu primerul, baza de machiaj, corectorul, pudrele compacte si fardul de obraz aveam deja tot ce ne trebuia pentru a...

Ce este un roman si cum sa inveti sa scrii unul?

Iti place sa scrii povesti uimitoare, dar nu stii ce este un roman si cum difera acesta de o nuvela? Daca acesta este cazul...

150 Citate Despre Incredere

Abilitatea de a avea incredere totala in tine, nu te lasa sa faci niciodata actiuni false si nerezonabile, te va ajuta doar sa castigi...