Acasă Vedete Dinastii la Hollywood – celebritatea se mosteneste

Dinastii la Hollywood – celebritatea se mosteneste

In ceea ce priveste talentul artistic, lucrurile par a fi destul de simple: il ai sau nu. Poti sa deprinzi cunostinte si abilitati, dar nu acelasi lucru se poate zice si despre talent. Urmatoarele familii de la Hollywood demonstreaza ca talentul actoricesc se afla in sange, iar faima se mosteneste.

Sa nu se inteleaga gresit, urmatoarele celebritati au mostenit talent si faima, iar multi spun ca le-ar fi fost mai usor sa reuseasca, insa munca lor nu trebuie contestata. Toti si-au dobandit treptat, prin eforturi, steaua pe faimosul Bulevard al Celebritatilor din Cetatea filmului.

Multe persoane devin celebre fara sa aiba un talent anume, insa urmatoarele vedete demonstreaza ca „sangele apa nu se face”, iar talentul este inscris in ADN.

10 dinastii la Hollywood

Gwyneth Paltrow: Bruce Danner (tatal), Blythe Danner (mama) – La Hollywood este un detaliu bine cunoscut faptul ca Gwyneth a fost „fata tatalui” si ca de la el a invatat etica unui om pe sticla. Asta nu inseamna ca pe mama sa, Blythe Danner, nu o apreciaza la fel de mult, mai ales ca este si ea actrita. Ramase singure, tatal a decedat acum cativa ani, cele doua au o relatie foarte stransa.

Alec Baldwin: Daniel Baldwin, William Baldwin, Stephen Baldwin – Fratii Baldwin sunt deja o legenda in Cetatea Filmului. Sunt carismatici, au ochii albastri si de la cel mai mic, la cel mai mare sunt prezenti constant pe pelicula. Daca vrei sa ii urmaresti, Alec joaca in serialul „30 Rock”, pe cand William are aparitii secundare in „Gossip Girl”.

Kate Hudson: Goldie Hawn (mama), Bill Hudson (tatal) – Kate Hudson este copia (aproape) fidela a mamei sale Goldie Hawn. Multi sunt cei care regreta retragerea lui Goldie din lumea cinematografica, insa bine ca fiica sa ii duce mai departe numele. Bill Hudson, desi nu este un nume cunoscut, a avut si el perioada de aur, cand a profesat ca actor, comediant si muzician.

Sofia Coppola: Fancis Ford Coppola (tatal), Talia Shire (sora), Nicholas Cage (var) – Clanul Coppola, mai ceva ca mafiotii, are 13 membrii in showbiz. Sofia Coppola s-a facut cunoscuta ca regizoare (vezi filme precum „Lost in translation”, „Marie Antoinette”), tatal sau este deja un „mogul” al cinematografiei, sora a jucat in filmele tatalui, iar Nicholas Cage, desi si-a schimbat numele, ramane un adevarat Coppola.

Charlie Sheen (Ramon Gerardo Antonio Estevez): Martin Sheen (tatal), Emilio Estevez (frate) – Barbatii Estevez (unii si-au schimbat numele in Sheen inainte sa joace in filme), sunt cunoscuti datorita multor filme din anii ’80-’90. Cel mai cunoscut insa, este si va ramane „oaia neagra”, Charlie Sheen. Mai exista cineva care nu stie de scandalurile in care a fost implicat?

Michael Douglas: Kirk Douglas (tatal), Joel Douglas (fratele) – De multe ori comparati cu familia Sheen sau cu brand-ul Baldwin, acestia au dat mereu dovada de clasa si umilinta, cu toate ca sunt adevarati profesionisti. Kirk Douglas, capul familiei, este un barbat care a imbatranit frumos, mandru de ce lasa in urma sa, un actor si un regizor premiat.

Drew Barrymore: John, Ethel, Lionel Barrymore (bunici) – De nenumarate ori s-a speculat ca aceasta familie a fost pionierul celebritatii la Los Angeles. Toti actori consacrati, familia Barrymore este oficial declarata prima Dinastie din Orasul Ingerilor. Desi a avut un inceput tumultos, Drew si-a revenit cand si-a dat seama ca trebuie sa calce demn pe urmele unor oameni importanti.

 Jane Fonda: Henry Fonda (tatal) – Henry Fonda a avut parte de un debut in actorie chiar in perioada de glorie, anii ’20-’30. Un actor premiant, cu o experienta de peste 50 de ani, nu avea cum sa lase in urma sa decat o fata frumoasa si talentata. Jane Fonda a inceput sa fie cunoscuta in anii ’60 datorita carierei de model, insa la scurt timp s-a reorientat catre actorie.

Jamie Lee Curtis: Janet Leigh (mama), Tony Curtis (tatal) – Numele parintilor sunt deja legendare in lumea cinematografiei, Tony fiind cunoscut pentru filme ca „Some like it hot” sau seria „Shaft”, iar frumoasa Janet Leigh pentru filme ca „Psycho” si „Bye bye birdie”. Jamie Lee Curtis si-a dorit sa continue legenda parintilor sai, asa ca a jucat in filme precum „Halloween„, dar si in comedii precum „You Again”.

Jeff Bridges: Lloyd Bridges (tatal), Beau Bridges (frate) – Lloyd Bridges le-a deschis calea fiilor sai, doi actori renumiti. Beau a inceput cu un rol in show-ul tatalui, „Sea hunt”, iar Jeff Bridges a atins apogeul carierei in ultimii ani, cu filme ca „True grit”, „Tron” sau „Crazy heart”. Desi in ultimii ani s-a vorbit mai mult despre el, pentru multi acesta o sa ramana mereu Mr. Lebowsky cu al sau „white russian”.

Latest articles

Ce este un roman si cum sa inveti sa scrii unul?

Iti place sa scrii povesti uimitoare, dar nu stii ce este un roman si cum difera acesta de o nuvela? Daca acesta este cazul...

150 Citate Despre Incredere

Abilitatea de a avea incredere totala in tine, nu te lasa sa faci niciodata actiuni false si nerezonabile, te va ajuta doar sa castigi...

5 minciuni pe care ar trebui sa le spui intr-o relatie

Cand vine vorba de relatii, increderea si onestitatea sunt o parte importanta a ceea ce mentine o relatie sanatoasa pentru o lunga perioada de...

Fii cu cineva care te intelege – intelegerea este totul

Unele inimi se inteleg, chiar si in tacere.. Nu sunt necesare cuvinte cand comunici cu sufletul tau pereche. Sunteti doua parti dintr-un intreg. Nimic...