Acasă Beauty Exercitii pentru gambe frumoase!

Exercitii pentru gambe frumoase!

Trebuie sa avem grija de orice mica parte a corpului nostru, si de aceea, noi iti recomandam cateva exercitii pentru gambe frumoase!

Joc de glezne

Cu siguranta iti mai aduci aminte de la orele de sport de exercitiul numit “joc de glezne”. Practic, e ca si cum ai pasi pe loc, pe varfuri, cu fiecare picior consecutiv. Este un exercitiu foarte usor, pe care il poti practica oriunde, fiind excelent pentru incalizarea musculaturii. 5 minute inainte de celelalte exercitii sunt suficiente.

Ridicarea pe varfuri

Stai cu mainile pe sold, picioarele apropiate. Din aceasta pozitie, te ridici pe varfuri, si incerci sa iti mentii echilibrul pentru 1-2 secunde, incordand in acelasi timp muschii picioarelor. Din nou, este un exercitiu foarte usor de realizat de oricine. Repeta miscarea de 20 de ori.

Pentru un exercitiu usor mai intens, insa care iti ajuta stabilitatea si echilibrul, poti ridica un picior, ridicandu-te pe varfuri doar pe piciorul care inca mai are contact cu solul. Mentine echilibrul timp de 2-3 secunde, apoi revin-o cu intreaga talpa pe pamant, fara a atinge solul cu celalalt picior. Repeta acest exercitiu de 10 ori pentru fiecare picior.

Urcatul scarilor

Profita de orice ocazie pentru a urca scarile si nu mai lua liftul, mai ales daca stai la etajele 1-4. Urcatul scarilor are un efect nemaipomenit asupra gambelor noastre. In plus, combate celulita, te ajuta sa fii mai rezistenta la efort fizic si modeleaza frumos picioarele.

Masaj

Dupa efectuarea exercitiilor, este bine sa iti masezi usor gambele, pentru detensionarea musculaturii. Masajul se face dinspre glezne inspre genunchi, pentru stimularea circulatiei sanguine.

Latest articles

Cele mai bune metode de epilat

Atunci cand ne pregatim sa iesim din casa, fie ca este vorba despre o ocazie speciala sau doar de o scurta plimbare la amiaza...

Adrian Oianu: De ce rochii?

Cine a zis ca designerii stiu doar sa deseneze? Adrian Oianu vorbeste, vorbeste bine si fascineaza! Conferinta "De ce rochii" sustinuta de catre designerul...

Idei de dormitor pentru femei (Cele mai bune culori si accesorii)

Idei de dormitor pentru femei - Dormitorul este locul in care ne incepem ziua. Ne trezim dimineata, iar primul pe care il vedem este...

Cele mai spectaculoase nunti din toate timpurile

Cu totii sau mai bine zis cu toatele, asteptam cu nerabdare una dintre cele mai importante nunti ale anului, ca sa nu cobim sa...