Acasă Beauty Exercitii pentru gambe frumoase!

Exercitii pentru gambe frumoase!

Trebuie sa avem grija de orice mica parte a corpului nostru, si de aceea, noi iti recomandam cateva exercitii pentru gambe frumoase!

Joc de glezne

Cu siguranta iti mai aduci aminte de la orele de sport de exercitiul numit “joc de glezne”. Practic, e ca si cum ai pasi pe loc, pe varfuri, cu fiecare picior consecutiv. Este un exercitiu foarte usor, pe care il poti practica oriunde, fiind excelent pentru incalizarea musculaturii. 5 minute inainte de celelalte exercitii sunt suficiente.

Ridicarea pe varfuri

Stai cu mainile pe sold, picioarele apropiate. Din aceasta pozitie, te ridici pe varfuri, si incerci sa iti mentii echilibrul pentru 1-2 secunde, incordand in acelasi timp muschii picioarelor. Din nou, este un exercitiu foarte usor de realizat de oricine. Repeta miscarea de 20 de ori.

Pentru un exercitiu usor mai intens, insa care iti ajuta stabilitatea si echilibrul, poti ridica un picior, ridicandu-te pe varfuri doar pe piciorul care inca mai are contact cu solul. Mentine echilibrul timp de 2-3 secunde, apoi revin-o cu intreaga talpa pe pamant, fara a atinge solul cu celalalt picior. Repeta acest exercitiu de 10 ori pentru fiecare picior.

Urcatul scarilor

Profita de orice ocazie pentru a urca scarile si nu mai lua liftul, mai ales daca stai la etajele 1-4. Urcatul scarilor are un efect nemaipomenit asupra gambelor noastre. In plus, combate celulita, te ajuta sa fii mai rezistenta la efort fizic si modeleaza frumos picioarele.

Masaj

Dupa efectuarea exercitiilor, este bine sa iti masezi usor gambele, pentru detensionarea musculaturii. Masajul se face dinspre glezne inspre genunchi, pentru stimularea circulatiei sanguine.

Latest articles

Somnolenta: ce este, simptome si tratament

Hipersomnia este simptomul (plangerea subiectiva a pacientului) constand intr-o tendinta de a dormi in situatii anormale . Adica este excesiv de usor sa adormi in timpul zilei,...

Cum sa ingrijesti unghiile dupa manichiura cu gel

Unghiile cu gel sunt alternativa pentru acele femei care isi doresc ceva diferit sau pur si simplu vor sa aiba unghii mai lungi. Acest sistem este de...

Cele mai frumoase locuri pentru prima intalnire in Cluj

Intr-o lume moderna, tehnologica si aglomerata, intalnirile romantice au capatat o noua dimensiune. Daca si tu te afli in cautarea unei potentiale perechi sau...

Batoane proteice fara zahar – iata ce beneficii aduc acestea unei diete

Zaharul este inamicul principal al greutatii perfecte, acesta contribuind la luarea in greutate – lucru pe care oricine il stie. Astfel, atunci cand urmezi...