Acasă Beauty Exercitii pentru gambe frumoase!

Exercitii pentru gambe frumoase!

Trebuie sa avem grija de orice mica parte a corpului nostru, si de aceea, noi iti recomandam cateva exercitii pentru gambe frumoase!

Joc de glezne

Cu siguranta iti mai aduci aminte de la orele de sport de exercitiul numit “joc de glezne”. Practic, e ca si cum ai pasi pe loc, pe varfuri, cu fiecare picior consecutiv. Este un exercitiu foarte usor, pe care il poti practica oriunde, fiind excelent pentru incalizarea musculaturii. 5 minute inainte de celelalte exercitii sunt suficiente.

Ridicarea pe varfuri

Stai cu mainile pe sold, picioarele apropiate. Din aceasta pozitie, te ridici pe varfuri, si incerci sa iti mentii echilibrul pentru 1-2 secunde, incordand in acelasi timp muschii picioarelor. Din nou, este un exercitiu foarte usor de realizat de oricine. Repeta miscarea de 20 de ori.

Pentru un exercitiu usor mai intens, insa care iti ajuta stabilitatea si echilibrul, poti ridica un picior, ridicandu-te pe varfuri doar pe piciorul care inca mai are contact cu solul. Mentine echilibrul timp de 2-3 secunde, apoi revin-o cu intreaga talpa pe pamant, fara a atinge solul cu celalalt picior. Repeta acest exercitiu de 10 ori pentru fiecare picior.

Urcatul scarilor

Profita de orice ocazie pentru a urca scarile si nu mai lua liftul, mai ales daca stai la etajele 1-4. Urcatul scarilor are un efect nemaipomenit asupra gambelor noastre. In plus, combate celulita, te ajuta sa fii mai rezistenta la efort fizic si modeleaza frumos picioarele.

Masaj

Dupa efectuarea exercitiilor, este bine sa iti masezi usor gambele, pentru detensionarea musculaturii. Masajul se face dinspre glezne inspre genunchi, pentru stimularea circulatiei sanguine.

Latest articles

207 Mesaje De Buna Dimineata

Draga, pana astazi nu eram constient de cat de important esti pentru mine, de tot ceea ce inseamna dragostea si increderea ta. Astazi ma...

7 sfaturi pentru o ingrijire perfecta a sprancenelor

Astazi, mai mult ca niciodata, sprancenele sunt totul. Acele fire de par de deasupra ochilor ne incadreaza fata, ceea ce inseamna...

6 schimbari minuscule in rutina de ingrijire pentru o piele stralucitoare si sanatoasa

Chiar daca regimul tau de ingrijire a pielii se rezuma la o stiinta – si poti instrui pe toata lumea despre diferentele dintre o...

162 Mesaje Frumoase

Umple-ti inima cu dragoste si bunatate si priveste binecuvantarile vietii. Viata te va privi inapoi cu bunatate si dragoste.Imaginea ta traieste in inima mea,...