Acasă Vedete Femeile din vietile designerilor

Femeile din vietile designerilor

Primul cuvant care-ti vine in minte cand te gandesti la fashion designeri este: GAY. Sunt atat de multe asemenea cazuri, incat s-a ajuns la o generalizare care nu te ajuta deloc in momentul in care incerci sa aduci, in contraexemplu, numele unor designeri hetero. Si e pacat, pentru ca unii dintre acestia au niste femei deosebite in viata lor si merita sa fie cunoscute.

M-am oprit la 3 astfel de femei, fiecare avand un impact diferit in viata designerului alaturi de care isi petrece viata. Una dintre ele este jumatatea creativa, atenta la detalii, alta este, dimpotriva, jumatatea cate conduce business-ul iar alta este, pur si simplu, jumatatea care tine unita familia.

Lubov Azria (sotia lui Max Azria din 1992)

S-a nascut in Ucraina. A facut balet, apucand sa danseze la Bolshoi in grupele de juniori. In 1980 se muta impreuna cu parintii ei in America unde se specializeaza in moda, iar in 1991 are primul ei job important la BCBG Max Azria Group ca designer assistant. La prima lor intalnire, Max Azria o cere in casatorie, insa este refuzat. Nu-i nimic! Anul 1992 ii consemneaza casatoriti. In prezent, duc o viata fericita impreuna cu cei 6 copii (3 copii ai cuplului si 3 copii dintr-o casnicie anterioara a lui Max).

Spre deosebire de Max – care priveste lucrurile in ansamblu, Lubov se ocupa de micile detalii, cautand ca totul sa fie perfect. La fiecare final de show cei doi apar impreuna – ea frumoasa, el cu 18 ani mai in varsta. Relatia lor profesionala e un combo extrem de profitabil. In calitate de director de creatie, ea este cea care se ocupa ca in fiecare sezon sa fie lansate colectii noi pentru brandurile: BCBG Max Azria, BCBG Max Azria Runway, Herve Leger si Max Azria.

Claudine Saab (sotia lui Elie Saab din 1989)

Claudine si sora ei au insotit-o pe mama lor intr-o vizita facuta designerului Elie Saab. La acel moment, designerul realizase o rochie pentru mama. Peste aproape 3 ani, Claudine si designerul libanez de doar 25 de ani s-au casatorit intr-un cadru restrans. Acum au 3 baieti, iar Claudine are grija de familie in timp ce Elie Saab se ocupa singur de business.

Singura ei tangenta cu ceea ce face Elie Saab o reprezinta rochiile pe care ea i le poarta la fiecare eveniment la care merg impreuna. In timp ce Elie Saab are o perspectiva moderna asupra relatiei cu fiii lui, tratandu-i ca pe niste prieteni, Claudine se vede nevoita sa-si asume rolul de mama adeseori cu strictete.

Eva Duringer (sotia lui Roberto Cavalli din 1980)

Eva Duringer a fost muza lui Roberto Cavalli. De fapt, toate femeile de care designerul s-a indragostit in viata lui au fost la un moment dat muzele lui. Si au fost cu siguranta multe. Dintre acestea insa, Eva Duringer este cea care i-a devenit lui Cavalli partener de afaceri … si de viata.

Despre Eva se stie ca este o femeie foarte frumoasa (in anii ’77-’78 a fost prezenta in cateva concursuri internationale de frumusete). In plus, despre Eva se mai stie ca este mintea lucida care se ocupa de afacerile familiei. Sotului ii scapa multe aspecte legate de business, insa este ca se poate de vigilent cu prezentele feminine din jurul lui. Escapadele acestuia au dus-o pe Eva Duringer in pragul despartirii, insa in cele din urma, vestea unui divort nu a fost data oficial nici pana in ziua de azi.

Latest articles

Ce este un roman si cum sa inveti sa scrii unul?

Iti place sa scrii povesti uimitoare, dar nu stii ce este un roman si cum difera acesta de o nuvela? Daca acesta este cazul...

150 Citate Despre Incredere

Abilitatea de a avea incredere totala in tine, nu te lasa sa faci niciodata actiuni false si nerezonabile, te va ajuta doar sa castigi...

5 minciuni pe care ar trebui sa le spui intr-o relatie

Cand vine vorba de relatii, increderea si onestitatea sunt o parte importanta a ceea ce mentine o relatie sanatoasa pentru o lunga perioada de...

Fii cu cineva care te intelege – intelegerea este totul

Unele inimi se inteleg, chiar si in tacere.. Nu sunt necesare cuvinte cand comunici cu sufletul tau pereche. Sunteti doua parti dintr-un intreg. Nimic...