Genul de barbat preferat de Katy Perry: ce ii aseamana pe Russell Brand si John Mayer

Se pare ca putem identifica un “gen” de barbat preferat de Katy Perry. Brunet, inalt, slabut, personalitate artistica, mister…si o aura de afemeiat! Judecand dupa ultimele legaturi ale cantaretei, aceasta nu prea si-a invatat lectia.

Dupa ce a fost casatorita aproximativ un an cu Russell Brand, celebrul comedian britanic, cei doi au divortat ca urmare a dorintelor existentiale incompatibile. Potrivit spuselor gurilor rele, Russell ar fi vrut foarte mult un copil, in timp ce Katy nu a considerat ca este momentul oportun.

Chiar daca la un moment dat a fost vorba ca Russell si Katy se vor impaca, lucrurile nu au decurs conform planului iar cuplul nu a pastrat legatura. Russell era un afemeiat notoriu, dar a declarat ca a reusit sa se vindece de dependenta de sex cu ajutorul lui Katy, care l-a facut sa devina 100% monogam.

Cam de aceiasi afectiune a fost suspectat si John Mayer, noul boy-toy al artistei. Cuplu de oameni creativi, fratioare! Amandoi fac parte din industria muzicala si amandoi si-au construit o reputatie de romantici.

Chiar daca John si Katy nu au recunoscut public ca formeaza un cuplu, paparazzi ne-au convins ca acesta este adevarul prin surprinderea celor doi in ipostaze afectuoase. De curand, ei au fost fotografiati impreuna in masina lui John, in timpul unui date romantic in Malibu.

Katy nu s-a dat in laturi de la tot felul de relatii in ultima vreme. Dupa separarea ei de Russell in luna iulie a acestui an, cantareata a mai iesit cu Rob Acroyd, chitaristul trupei Florence and the Machine si cu modelul Baptiste Giabiconi.

Legatura cu John, insa, pare a fi mai speciala. Muzicianul are o lista impresionanta de cuceriri, printre acestea numarandu-se Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Cameron Diaz si Jennifer Love Hewitt. Mai mult, se pare ca John a avut de-a face si cu Taylor Swift, care i-a si dedicat o piesa – “Dear John”, in care artista se plangea ca barbatul i-a frant inima.

Katy s-a certat de curand si cu Rihanna, ca urmare a impacarii acesteia cu Chris Brown. Nu se stie exact ce s-a intamplat dar Katy s-a ferit sa mai declare ceva referitor la buna ei prietena in media.