Acasă Promo Idei de tatuaje minimaliste de familie

Idei de tatuaje minimaliste de familie

Familia este unul dintre cele mai importante simboluri din societatea noastra si poate fi laudata, recunoscuta si amintita printr-un tatuaj. Aceste tipuri de design incearca sa exprime dragostea neconditionata fata de familie si pot fi realizate in diferite moduri, prin animale, prin cuvinte sau prin alte imagini si detalii care reprezinta grafic dragostea si respectul fata de cei dragi. 

Desi tatuajele cu sens familial nu urmeaza niciun tipar, exista cateva elemente care pot ajuta la reprezentarea afectiunii si afectiunii fata de rudele noastre. Vrei sa afli mai multe? Pe  faude.ro gasesti o selectie de idei variate si originale de tatuaje cu sens familial, care nu va vor lasa indiferent. Descopera-le!

Cum sa reprezinte familia intr-un tatuaj?

Exista multe moduri de a simboliza familia intr-un tatuaj si este, de asemenea, ceva foarte subiectiv, cheia este sa pariezi pe un design care sa-ti reprezinte legatura, care sa aiba un fel de semnificatie pentru tine. Poti miza pe un cuvant care te reprezinta, o data speciala, un simbol… Mai jos, vei gasi diferite idei inspirationale pentru tatuaje minimaliste pentru familie. 

Este posibil sa unim familia prin cerneala? Este! Un tatuaj mic si simplu poate gazdui toata dragostea, respectul si mandria pe care le simti fata de familia ta. Dupa cum am spus, acestui tip de tatuaj ii lipseste un model in design sau un model standard, asa ca daca iti doresti ceva discret sau simplu il poti face prin elemente simbolice pentru tine.

In acest sens, poti folosi tatuaje cu flori, in care fiecare petala reprezinta un membru al familiei, un mic copac al vietii, unde asociezi fiecare ramura cu o ruda, o data importanta, un nume sau orice alt element incarcat de simbolism. Pentru dumneavoastra. In plus, poate fi original ca fiecare membru al familiei sa tatueze ceva mic, dar obisnuit, precum piese dintr-un puzzle care se potrivesc intre ele, ancore care indica faptul ca veti fi mereu impreuna sau legaturi care arata uniunea voastra. Acestea sunt modele utilizate pe scara larga pentru aceste reprezentari, dar poti sa-ti folosesti imaginatia si sa cauti un simbol care sa te uneasca in mod special si sa-l tatuezi pe tine sau pe toti membrii familiei tale care vor sa se tatueze.

Daca te intereseaza, avem si cele mai frumoase tatuaje de femei pe care vei dori sa le copiati acum. 

Tatuaje minimalist de familie: dragoste

Incepem galeria cu acest design de culoare minimalist frumos si distractiv. Nu exista niciun cuvant care sa reprezinte mai bine familia decat dragostea adevarata, asa ca ar fi un cuvant perfect de purtat cu cei dragi. 

Tatuaje minimalist de familie: te iubesc

‘Te iubesc’. Acesta a fost inca unul dintre tatuajele noastre minimaliste preferate pentru familii. 

Tatuaje minimalist de familie: Data

Fara indoiala, o intalnire speciala pentru tine va fi un succes sigur. 

Tatuaje minimalist de familie: imbratisare

Familia este acea imbratisare care ne mangaie mereu, chiar si in departare. Acest tatuaj este un alt dintre preferatele noastre. 

Tatuaje minimalist de familie: inima

Cand aveti indoieli, un design de tatuaj in forma de inima nu da gres niciodata. Are sens, este elegant, frumos si simplu. 

Tatuaje minimalist de familie: simbolul infinitului

De asemenea, poti sa faci un pas mai departe si sa te inspiri din acest design care combina un simbol infinit cu o inima. 

Tatuaje minimalist in familie: Flash

Daca cauti ceva simplu si delicat, iti recomandam acest tatuaj care simbolizeaza fulgerul. 

Tatuaje minimalist de familie: maini conectate

Acest tatuaj inspirat din celebra fresca a lui Michelangelo pare ideal pentru familii. Simbolizeaza mainile conectate pentru totdeauna. 

Tatuaje minimalist de familie: maini impreunate

Continuand cu aceasta idee, ne-a placut foarte mult si acest design a doua maini impletite. 

Tatuaje minimalist de familie: maini impreunate

O alta versiune a tatuajului de mai sus ar fi acest design a doua maini impletite intr-o inima. 

Latest articles

Somnolenta: ce este, simptome si tratament

Hipersomnia este simptomul (plangerea subiectiva a pacientului) constand intr-o tendinta de a dormi in situatii anormale . Adica este excesiv de usor sa adormi in timpul zilei,...

Cum sa ingrijesti unghiile dupa manichiura cu gel

Unghiile cu gel sunt alternativa pentru acele femei care isi doresc ceva diferit sau pur si simplu vor sa aiba unghii mai lungi. Acest sistem este de...

Cele mai frumoase locuri pentru prima intalnire in Cluj

Intr-o lume moderna, tehnologica si aglomerata, intalnirile romantice au capatat o noua dimensiune. Daca si tu te afli in cautarea unei potentiale perechi sau...

Batoane proteice fara zahar – iata ce beneficii aduc acestea unei diete

Zaharul este inamicul principal al greutatii perfecte, acesta contribuind la luarea in greutate – lucru pe care oricine il stie. Astfel, atunci cand urmezi...