Acasă Sanatate Întărește bariera naturală de protecție a organismului tău cu Go Vita

Întărește bariera naturală de protecție a organismului tău cu Go Vita

Sistemul imunitar funcționează ca un scut de apărare împotriva tuturor factorilor din exterior care amenință sănătatea organismului. Bacterii, microbi și virusuri, toate pot conduce la instalarea unor boli cu diferite grade de intensitate pe care le poți ține la distanță dacă respecți câteva recomandări de bază. Una dintre acestea este administrarea de vitamine pentru imunitate special alese în funcție de nevoile propriului corp, pe care le găsești în nenumărate variante și concentrații pe rafturile Go Vita.

Descoperă secretele specialiștilor pentru un sistem imunitar de neînvins

Un stil de viață echilibrat este rețeta pentru un corp sănătos. Acest lucru necesită atenție pe mai multe planuri, însă schimbări mici vor aduce beneficii majore. Ai grijă de sistemul tău imunitar ținând cont de următoarele 6 reguli esențiale și vei vedea că nu te vei mai confrunta cu probleme de sănătate.

Hrănește-te corespunzător – alimentația este fundația unui organism care funcționează corect. De aceea este important să te asiguri că asimilezi toate vitaminele, mineralele și nutrienții necesari pentru ca toate funcțiile să se realizeze în mod optim. Pentru imunitate puternică nu uita să incluzi în dieta zilnică fructe și legume proaspete, pește gras, carbohidrați sănătoși, uleiuri, carne și toate categoriile de substanțe nutritive recomandate de medici.

Administrează suplimentele potrivite – în cazul în care te confrunți cu probleme în asimilarea anumitor substanțe esențiale, ori ai restricții alimentare care nu îți permit să consumi anumite alimente importante, soluția este reprezentată întotdeauna de suplimentele naturale. Acestea funcționează ca un depozit secundar de vitamine, de unde corpul să își retragă cantitatea necesară pentru atingerea dozei necesare. Vitamina C 1000 mg Puritan’s Pride este una dintre variantele la care poți apela oricând simți nevoia de a acționa direct în vederea întăririi sistemului imunitar.

Hidratează-te – apa este, de asemenea, elixirul vieții, ceea ce înseamnă că fără cel puțin doi litri pe zi nu vei funcționa corect. Toate organele au nevoie de apă pentru a-și îndeplini rolurile și este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le poți face pentru sănătatea ta.

Odihnește-te – somnul este nu doar prilej de odihnă, ci și de regenerare și reparare celulară. Se spune că opt ore este media recomandată de care corpul are nevoie să se refacă și să fie gata pentru o nouă zi plină de provocări pe care să le ducă la bun sfârșit fără probleme.

Fă mișcare – evită pe cât posibil sedentarismul și menține-ți fiecare celulă din corp activă. Doar în acest mod vei beneficia de organe sănătoase, echilibru hormonal și mobilitate ridicată.

Evită stresul – fiind principalul declanșator pentru majoritatea bolilor, stresul afectează în mod direct și sistemul imunitar. Ținând cont de cele 5 recomandări enumerate anterior, mare parte din producția de cortizol este inhibată, ceea ce înseamnă că va mai trebui să fii atent doar la situațiile la care te expui.

Când este necesară administrarea de vitamine pentru imunitate?

Orice dezechilibru este catalogat ca un semnal de alarmă, ceea ce înseamnă că organismul tău va căuta diverse metode pentru a te face conștient de problema care se instalează încet și sigur. Există semne clare care trădează apariția unei deteriorări ale sistemului imunitar pe care trebuie să le cunoști pentru a ști când și cum să acționezi. Faptul că începi să te îmbolnăvești tot mai ușor și des poate fi prima dovadă a unei imunități slăbite. Infecțiile sunt, de asemenea, un indicator al unui sistem de apărare nu tocmai eficient. Reacțiile alergice frecvente, herpesul, durerile musculare sau de cap, vindecarea lentă a rănilor, toate acestea pot fi simptome clare.

În acest caz, administrarea de suplimente poate reprezenta o metodă de restaurare a echilibrului și recăpătare a forțelor sistemului imunitar.

Contribuie activ la sănătatea generală a organismului tău cu suplimentele Go Vita!

Latest articles

Cele mai frumoase locuri pentru prima intalnire in Cluj

Intr-o lume moderna, tehnologica si aglomerata, intalnirile romantice au capatat o noua dimensiune. Daca si tu te afli in cautarea unei potentiale perechi sau...

Batoane proteice fara zahar – iata ce beneficii aduc acestea unei diete

Zaharul este inamicul principal al greutatii perfecte, acesta contribuind la luarea in greutate – lucru pe care oricine il stie. Astfel, atunci cand urmezi...

Idei de tatuaje minimaliste de familie

Familia este unul dintre cele mai importante simboluri din societatea noastra si poate fi laudata, recunoscuta si amintita printr-un tatuaj. Aceste tipuri de design incearca...

Ochelari de soare care vor fi in tendinte in acest an

Draga iubitoare de accesorii, cu siguranta din colectia ta nu lipseste o colectie buna de ochelari de soare. Fie pentru ca ai nevoie de...