Acasă Lifestyle 3 lucruri de luat în calcul dacă vrei să lucrezi ca model...

3 lucruri de luat în calcul dacă vrei să lucrezi ca model de videochat

Industria de videochat din țara noastră este în continuă dezvoltare iar modelele care au un astfel de job pot câștiga sume de bani ce concurează lejer sau chiar le depășesc pe cele câștigate de cei care lucrează în corporații sau au chiar poziții de conducere.

În mediul online sunt extrem de multe anunțuri de angajări pentru studio de videochat și tocmai de aceea cele care doresc să înceapă o astfel de carieră ar trebui să fie atente la condițiile și cerințele impuse de acestea.

Este cunoscut faptul că multe dintre studiourile de videochat se laudă că din prima luna vei avea câștiguri fabuloase și totul este prezentat ca fiind un job extrem de simplu.

Este adevărat că nu este unul dintre cele mai grele locuri de muncă, însă la fel ca în orice alt domeniu, pentru a avea independența financiară dorită este nevoie să fii extrem de serioasă și să te autodepășești zilnic.

Dacă și tu vrei să începi o astfel de carieră, interesează-te cu adevărat ce înseamnă acest domeniu și mai ales alege un studio cu adevărat profesionist și de încredere pentru a colabora.

Din start ar trebui să excluzi studiourile de videochat care îți spun că vei câștiga sume exorbitante din prima luna întrucât nu poate fi 100% adevărat acest lucru. Sigur, jobul în sine este unul extrem de bine plătit, însă pentru a ajunge să câștigi acei bani ai nevoie de o echipă profesionistă care să te ajute să te dezvolți.

Savage Studio este un studio de videochat care are ca filosofie principală faptul că modelele sale sunt colaboratoarele sale și că doar împreună pot ajunge cu adevărat la îndeplinerea acelor obiective financiare mărețe. Cu o echipă de traineri dedicați, Savage Studio construiește alături de modele pas cu pas carierele acestora și o face într-un mod extrem de transparent și asumat: câștigurile importante vin odată cu experiența, cu multă muncă și cu seriozitate.

Dacă și tu vrei să începi un astfel de job este nevoie să fii atentă la aceste 3 lucruri pentru a fi sigură că pășești cu dreptul în cariera de model online de videochat:

1. Studioul trebuie să îți ofere un contract de muncă legal

Studioul pe care îl vei alege trebuie să îți pună la dispoziție un contract 100% legal în care să fie stipulate toate obligațiile și drepturile ambelor părți și să fii sigură că sumele sunt total fiscalizate și sunt plătite impozite și taxe pentru toate comisioanele primite.

2. Studioul îți pune la dispoziție o echipă de traineri

La fel ca în cazul oricărui alt job, profesionalismul se capătă în timp. Este clar că dacă nu ai experiență, vei avea nevoie de o echipă de traineri care să te susțină, să îți explice și să te ajute să pornești cu dreptul în această carieră. La Savage Studio, trainerii sunt profesioniști cu experiență în domeniul videochatului și sunt preocupați în mod constant de dezvoltarea modelelor din toate punctele de vedere. Oferă indicații și sfaturi prețioase, analizează, monitorizează, corectează și susțin constant activitatea modelelor online. De asemenea, dezvoltă strategii personalizate și îmbunătățesc performanțele fiecărui model în parte pentru ca acesta să atingă nivelul de succes dorit în carieră.

3. Studioul îți protejează confidențialitatea

Știm cu toții că deși nu este nici ilegal, nici imoral, un job ca model de videochat este încă privit cu scepticism din partea societății românești. Multe dintre cele care sunt curioase să înceapă această carieră sunt timorate de faptul că cei cunoscuți ar putea afla și nu se simt tocmai confortabil cu acest lucru. De aceea, este important ca studioul de videochat cu care vrei să colaborezi să poată să îți ofere confidențialitate și protecție a datelor personale, astfel încât site-urile pe care vei activa să nu poată fi accesate din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest articles

Meditatie de acasa: sfaturi si beneficii

Meditatia este o practica straveche care permite celor care o practica sa se relaxeze si sa scape de stres si zgomot pentru...

Un chestionar scurt ca să-ți dai seama dacă ți se potrivește sau nu meseria de model de videochat

Te tentează ideea de a căuta un job videochat București, dar nu știi dacă ți se potrivește? Atunci ai ajuns exact unde...

Masca cu avocado si ulei de masline, urmati aceste retete pentru parul uscat si deteriorat

Parul este foarte important pentru imaginea noastra personala. Este probabil cel mai vizibil lucru in afara de fata noastra. Ingrijirea deficitara poate...

Pune îngrijirea de sine în topul listei

Cu toții avem tendința de a pune nevoile celorlalți înainte de ale noastre, dar este important să ne amintim că nu putem...