Acasă Beauty Ce intrebari ar trebui sa ii pui medicului plastician!

Ce intrebari ar trebui sa ii pui medicului plastician!

Inainte de a apela la o interventie plastica ar trebui sa stii totul despre aceasta. Fie ca te informezi din reviste, de pe internet sau din din alte surse, medicul estetician va trebui sa fie cel mai de incredere sursa la care sa apelezi oricand nu intelegi o anumita procedura. Iata cele mai bune intrebari pe care sa i le adresezi medicului plastician.

Care este cea mai buna operatie pentru mine?

Chiar daca ai venit cu temele facute si tu esti convinsa ca ai nevoie de o anumita procedura explica-i medicului care este problema si lasa-l pe el sa decida ce ti se potriveste mai bine. Pentru o anumita problema pot fi mai multe solutii, asa ca alege-o pe cea mai potrivita pentru tine in functie de timpul de recuperare si banii cheltuiti.

Cat dureaza perioada de recuperare?

Este o intrebare foarte buna deoarece in functie de perioada de recuperare va trebui sa iti iei liber de la serviciu mai multe zile. In general perioada de recuperare este de 2-7 zile, in functie de procedura, insa sunt si proceduri la care rezultatul final se vede dupa 6 luni.

Care sunt complicatiile care pot aparea?

Ca in cazul oricarei operatii exista complicatii si riscuri la care te expui. In cazul operatiilor cu anestezie generala riscurile sunt mai mari, in functie de substanta folosita pentru anestezie. Medicul va trebui sa iti raspunda la toate intrebarile si sa te lamureasca complet inainte de a accepta operatia. Din fericire complicatiile nu apar foarte des in cazul operatiilor estetice.

Ramane cicatrice?

Este o operatie, asadar iti va ramane un semn. Cat de mare va fi depinde de doi factori: priceperea si indemanarea medicului si modul in care se vindeca pielea ta. In functie de tipul operatiei, cicatricea poate fi mai mica sau mai mare.

Daca nu imi plac rezultatele?

Daca apelezi la modificari mici atunci acestea nu vor fi foarte vizibile si nu iti vor schimba foarte mult aspectul, acesta mentinandu-se cat mai natural. In schimb, daca alegi o operatie care sa iti schimbe foarte mult aspectul este posibil ca aceasta sa nu fie foarte reusita, moment in care vei fi dezamagita de rezultate. Alege operatii de bun simt si fii realista in legatura cu asteptarile. Nu te poti transforma peste noapte.

Cat pot slabi cu ajutorul liposuctiei?

Liposuctia are rolul de a indeparta grasimea care se da foarte greu jos, cu ajutorul dietei si cu un program strict de sport. Daca ai 15 kg in plus nu te astepta ca dupa operatie sa ajungi la greutatea ideala. In cazul unei liposuctii cantitatea maxima de grasime care este extrasa este de 4 kg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest articles

Dinastii la Hollywood – celebritatea se mosteneste

In ceea ce priveste talentul artistic, lucrurile par a fi destul de simple: il ai sau nu. Poti sa deprinzi cunostinte si abilitati, dar...

Insula Vis, Croatia. De vis.

Afara-i frig (ma rog, mai mult sau mai putin), si noua ne arde de plaja, mare, valurele si umbrelute. Zi ca nu-i asa! Daca...

Prunele, un medicament universal

Prunele contin importante cantitati de sodiu, potasiu, fier, magneziu, mangan, seleniu, cupru si vitaminele A, E, B si C. De asemenea, foarte importanti sunt...

Cele mai bune metode de epilat

Atunci cand ne pregatim sa iesim din casa, fie ca este vorba despre o ocazie speciala sau doar de o scurta plimbare la amiaza...