Acasă Lifestyle Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre Samsung...

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra

Dacă vrei să investești într-un telefon Samsung Galaxy din seria S21, este important să cunoști punctele slabe și punctele forte ale fiecărui terminal în parte.

Dacă ne ghidăm după preț, Samsung Galaxy S21 este fără îndoială cel mai potrivit terminal pentru persoanele care își doresc un telefon bun, dar vor să mai rămână și cu niște bani în buzunar. Pe de altă parte, dacă vrei un telefon pe care să-l folosești în locul unei camere foto, sau chiar pe post de tabletă pentru proiectele tale grafice, Samsung Galaxy S21 Ultra, cu toate că este mult mai costisitor, reprezintă o alegere mai înțeleaptă.

Design

Dacă urmărești să investești în cel mai ergonomic telefon mobil din această serie, Samsung Galaxy S21 este recomandarea noastră deoarece are o diagonală de doar 6.2 inchi spre deosebire de Samsung Galaxy S21+ cu a sa diagonală de 6.7 inchi și Samsung Galaxy S21 Ultra cu o diagonală de 6.8 inch, potrivită pentru utilizarea stiloului S Pen.

În ceea ce privește gama de culori, fiecare din aceste telefoane mobile este disponibil în mai multe nuanțe care mai de care mai atrăgătoare. Dar dacă niciuna din acestea nu ți se pare că te reprezentă așa cum ești tu, poți opta pentru huse Samsung Galaxy S21, huse Samsung Galaxy S21+ sau huse Samsung Galaxy S21 Ultra de la magazinul online Itelmobile unde cu siguranță vei găsi husele potrivite pentru tine.

Display

Am vorbit în rândurile de mai sus de mărimea diagonalei fiecărui telefon al seriei S21 în parte și de aceea, la capitolul display, vom trece direct la rezoluție. Așa cum era de așteptat, Samsung Galaxy S21 Ultra este telefonul cu cea mai bună rezoluție și anume 1440 x 3220 pixeli, iar Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 sunt ambele pe același loc cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli.

Încă un lucru pe care merită să-l mai precizăm când vine vorba de display, este faptul că ecranele acestor telefoane sunt fabricate din celebra Gorilla Glass care le conferă o rezistență sporită.

Procesor

Samsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 sunt trei telefoane care gândesc cu exact același tip de creier. Fără să discrimineze pe vreunul dintre ele, producătorii au folosit chip-uri Samsung Exynos 2100 pentru toate.

Memorie internă și memorie RAM

Indiferent care model te interesează mai mult, poți să cumperi oricare din aceste trei telefoane la o capacitate de stocare a datelor de 128 GB, o valoare nu foarte mare, dar suficientă pentru un utilizator obișnuit.

Samsung Galaxy S21 Ultra este telefonul cu cea mai multă memorie RAM dintre toate aceste trei telefoane. El este dotat cu 12 GB de memorie RAM, o valoare care îl ridică la rangul de calculator. Samsung Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 pe de altă parte, cu toate că nu au deloc puțin RAM, pălesc în fața fratelui lor mai scump cu cei doar 8 GB pe care îi prezintă.

Camere foto

Când vine vorba de telefoane mobile performante și scumpe, camerele foto se transformă în subiectul principal al discuției. În cazul seriei S21 de la Samsung, lucrul care ne-a impresionat în mod deosebit este faptul că producătorii au ales să folosească în continuare uimitorul senzor de 108 MP pe care îl găsim și pe modelele ultra de anul trecut.

Samsung Galaxy S21 Ultra are o cameră foto principală alcătuită din patru lentile de câte 108, 12, 10 și 10 MP, Samsung Galaxy S21+ o cameră foto alcătuită din trei lentile de câte 12, 12 și 64 MP, iar Samsung Galaxy S21, exact la fel ca și Samsung Galaxy S21+, o cameră foto alcătuită tot din trei lentile de câte 12, 12 și 64 MP.

În ceea ce privește camerele selfie, la telefonul Samsung Galaxy S21 Ultra găsim o lentilă de 40 megapixeli cu deschideri f/2.2, la Samsung Galaxy S21+, o lentilă de 10 MP și la Samsung Galaxy S21 tot o lentilă de 10 MP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest articles

Ulei esential de bergamota: beneficii si posibile efecte secundare

Uleiul esential de bergamota este un produs natural care este utilizat in scopuri medicinale si cosmetice. Doriti sa aflati mai multe despre...

5 terapii alternative pentru a reduce stresul si anxietatea

Tot mai mulți oameni au început să aibă probleme cu anxietatea, depresia și stresul în timpul pandemiei. Se pare...

La ce varsta este recomandabil sa lasati copilul sa intre intr-o piscina?

Daca va intrebati la ce varsta puteti duce copilul la piscina, acest articol va intereseaza. Potrivit unor specialisti, din primele luni o...

11 trucuri pentru a economisi bani acasa

Economisirea de bani acasa a devenit o prioritate pentru toate familiile. Infruntarea realitatii si a cheltuielilor nu este o sarcina usoara. Trebuie...