Acasă Promo Tarot online, de ce nu?

Tarot online, de ce nu?

Există numeroase metode de ghicit, dar într-un top al preferințelor, fără îndoială că în topul primelor trei se află și cartomanția. Ghicitul în cărți, căci acest lucru înseamnă cartomanția, se află în acest top al preferințelor deoarece în cazul lui cei interesați află mult mai repede răspunsurile la întrebările care nu le mai dau pace.

Iar cititul în cărțile de tarot este pe primul loc în preferințele celor care aleg această metodă de divinație pentru că, susțin aceștia, primesc informațiile rapid și cu o mare acuratețe. Dar ce puteți face atunci când o ședință de tarot față în față nu este posibilă? Nicio problemă, doar trăim în secolul XXI, puteți apela la o consultație de tarot online pe site-ul etarot.

Confidențialitatea este asigurată

Chiar dacă avem de-a face cu o ședință de tarot care se petrece în mediul virtual, asta nu înseamnă că nu vă veți găsi răspunsurile la starea de incertitudine în care vă aflați. Grație acestei posibilități, nu este nevoie să vă deplasați la un salon pentru a avea parte de citirea dorită, ceea ce trebuie să recunoaștem, este un mare avantaj pentru persoanele care, din mai multe motive, își doresc discreție.

Regulile sunt respectate

Ca și la tarotul obișnuit, și în mediul online regulile și tradițiile ce țin de această străveche artă de divinație sunt respectate. Chiar dacă multă lume este de părere că divinația pe internet nu este cu adevărat divinație, dacă nu ne credeți, puteți încerca și vă veți convinge și singuri dacă are dreptate sau nu. Noi vă asigurăm că, deși este vorba despre o citire online, ca și în cazul tarotului clasic, răspunsurile pe care le așteptați sunt în funcție de atitudinea, dar și credința pe care dumneavoastră o aveți în puterea cărților. Sunteți, practic, la un click distanță de a vă da seama dacă am avut sau nu dreptate.

Condiții de îndeplinit

Chiar dacă avem de a face cu o citire virtuală, trebuie să știți că este nevoie să îndepliniți anumite condiții, pentru a fi siguri că răspunsurile primite vor fi cele corecte. Înainte de a trece la ghicirea propriu-zisă, încercați să vă relaxați, să încercați să îndepărtați din minte toate gândurile și să vă contrați strict pe problemele la care doriți să aflați răspunsul. Încercați să nu fiți deranjați de ceilalți, puteți închide și telefonul, sau eliminați orice alte sursă de distragere a atenției. Chiar dacă este un pic mai dificil, gândurile dumneavoastră trebuie să fie doar asupra întrebării pe care o aveți, astfel încât etalarea cărților să se facă în mod corect și să vă primiți răspunsul pe care îl căutați.

Răspunsul se găsește în întrebare

Spre deosebire de alte metode de divinație, tarotul este mult mai complex, iar în cărțile lui se regăsesc numeroase simboluri din alchimie, religie, filosofie, astrologie și numerologie. O citire în cărțile de tarot, chiar și online, vorbește despre destinul omului, trecut, prezent și viitor. Cărțile de tarot au semnificații ascunse profanilor, și care dezvăluie informații nu doar despre anumite evenimente viitoare, ci și chiar despre unele neștiute, din trecut. Concentrați-vă bine la problema stresantă care nu vă dă pace, pentru că de regulă răspunsul se găsește chiar în întrebare, iar cărților le va fi mai ușor să își dezvăluie tainele.

Latest articles

Dinastii la Hollywood – celebritatea se mosteneste

In ceea ce priveste talentul artistic, lucrurile par a fi destul de simple: il ai sau nu. Poti sa deprinzi cunostinte si abilitati, dar...

Insula Vis, Croatia. De vis.

Afara-i frig (ma rog, mai mult sau mai putin), si noua ne arde de plaja, mare, valurele si umbrelute. Zi ca nu-i asa! Daca...

Prunele, un medicament universal

Prunele contin importante cantitati de sodiu, potasiu, fier, magneziu, mangan, seleniu, cupru si vitaminele A, E, B si C. De asemenea, foarte importanti sunt...

Cele mai bune metode de epilat

Atunci cand ne pregatim sa iesim din casa, fie ca este vorba despre o ocazie speciala sau doar de o scurta plimbare la amiaza...